Hvad skal jeg bruge dem til?

Det bliver ikke meget bedre!

image

Sidst jeg var her ved dette skønne familefristed, for ca halvanden måned siden, besluttede jeg mig for, at starte min ferie tre dage før min kæreste, og så tage herned for mig selv. Dagene skulle bruges på sund mad, afslapning, meditation og lignende. Mine to skønne børn på 16 og 19 (på søndag), kan snildt klare sig selv, og min kæreste er der jo også, så helt galt kan det jo ikke gå :).

Min datter på snart 19 ville dog gerne med, og for fanden hvor er det hyggeligt! Der kan godt være det ikke bliver til meget meditation, med den sunde mad og afslapning får vi – se hende bare her i skrivende stund 😄.

image

Og frokosten bestående af grøn salat med tunmousse spist i vandkanten og den efterfølgende dukkert i det temmelig kolde vand, det er tæt på at være mediterende.

image

Jeg nyder det, jeg elsker det, og ærger mig blot over, at min søn grundet arbejde ikke kunne tage med, men så er der jo en grund til at tage af sted igen meget snart.

Håber du nyder de skønne dage vi har lige nu og har et sted du finder ro ☺.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg bruge dem til?