Min motivation

Dagens 3 positive #1

think positiveFor år tilbage gjorde jeg det i en periode, at jeg dagligt skrev 3-5 positive ting ned, som var sket i løbet af dagen. Grunden var ganske enkelt, at jeg skulle lære eller i hvert fald blive bedre til, at fokusere på de små enkle men skønne oplevelser en dag kan bringe. Det kan virke banalt, måske endda en smule naivt, at tro at det skulle kunne gøre en forskel på humøret eller have en indflydelse på, hvordan man reagerer eller kommer igennem visse situationer, men ikke desto mindre så virker det! Ikke fra dag 1 men giv det et par uger og du vil mærke forskellen. Det gjorde jeg i hvert fald dengang, og det håber jeg så også vil ske denne gang.

Dagens 3 positive:

  1. To kollegaer (uafhængigt af hinanden) fortalte mig i dag, at jeg så pisse godt ud!
    Jamen for fanden da, det gør da bare én super glad. Jeg blev klippet i tirsdags fra halvlangt (over skulderen) til en kort smart frisure og farvet, men derudover bemærkede de også begge, at jeg har tabt mig, hvilket jeg har ca. 9 kg 🙂
  2. Jeg kom endelig i træningscentret efter en uges pause. Selvtræning med cykling og cirkeltræning i maskinerne. Super fedt at komme af sted og overvinde det dusin af undskyldninger, der ellers prøvede at overbevise mig om at blive hjemme.
  3. Jeg fik lavet en brunchaftale med min veninde. Godt nok først den 13. juni, men jeg er ofte dårlig til at få ringet og lavet aftaler, men i dag tog jeg initiativet og det gjorde godt for samvittigheden, og så er det skønt at have noget at gå og glæde sig til 🙂

Tak fordi du læser med. Smid gerne en kommentar 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min motivation