Min thailandske souvenir

Det her forstår jeg bare ikke…..

bio_pavpa_white_2     biolene_blackbio_SS_black

Denne nye trend med Bio sandaler forstår jeg simpelthen ikke!!! Ind i mellem stikker modeverdenen en stil ud, som kan være svær vænne sig til, eller som man går langt uden om, simpelthen fordi man ved, at den ikke vil klæde én. Ikke at den ikke klæder andre, men fordi man ved, at man ikke har kroppen, højden eller andet, for at kunne bære den der lækre jumpsuit eller en fin kjole med tynde stropper eller andet, men en sko/sandal kan de fleste uanset korpus bære.

Lige netop denne sko synes jeg er decideret usmagelig. Den minder mig om de sko min svigermor har gået med de sidste 20 år – blottet for stil – købt i Matas. Til hendes fødselsesdag i februar ønskede hun sig et nyt par. Vi drog i Matas, og til vores store begejstring havde de taget dem ud af sortimentet. YES tænkte jeg, det var da på tide… men lur mig, om ikke de er tilbage igen – sikkert i en mere skinnende form end tidligere 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min thailandske souvenir