Lasagne LCHF-style

Jeg gider ikke tælle kalorier, men…..

lifesum

 

Jeg har i en længere periode ændret min diæt og fulgt LCHF teorien i håb om, at jeg ville tabe mig. Det er gået rigtig godt! minus 10 kg, så det synes jeg godt jeg kan være stolt af.

Problemet er, at påsken stod for døren, og i følge med den kom tre påskefrokoster med ALT hvad det indebærer af mad og øl. Det kostede mig så 3½ kg!! Det skal lige siges, at jeg tager meget hurtigt og nemt på…. Men jeg tænkte: “Ok, ikke noget med at give op og lade stå til, men op på hesten igen”.
De efterfølgende to weekender, havde vi også arrangementer nærmest fredag, lørdag, søndag, og selvom jeg prøver at være “fornuftig” lykkes det altså bare ikke rigtig.

Jeg har nu tabt 1½ kg igen af de tilførte påske-kg, så mit samlede vægttab er på 8 kg, og det kan jeg da også være tilfreds med, men jeg synes det går for langsomt.
Noget af det der glædede mig ved LCHF diæten var, at jeg ikke skulle tælle kalorier og veje hver en krumme jeg spiste, men i bund grund kunne tabe mig, hvis blot jeg fulgte kostrådene. Og det gør jeg – ikke til punkt og prikke, men jeg undlader brød, kartofler, pasta og ris. Spiser ekstra grøntsager og kød, men i og med jeg synes vægttabet går for langsomt eller i lange perioder næsten går i stå, downloadede jeg denne App: Lifesum, som skal hjælpe mig med at holde styr på kalorierne og få syn for, hvor der måske kan skæres.

Jeg kan mærke at jeg allerede på 2. dagen er ved at køre død i det, så det bliver ikke noget langtidsprojekt, det her kalorietælleri, men jeg kunne godt tænke mig at høre fra dig, kære læser, om du har erfaringer med LCHF? Skal det følges til punkt og prikke for at virke? Taber man sig til at starte med for så stille og roligt at tage på igen?

Jeg er sgu lidt frustreret :-). Jeg vejer pt. 86 kg, og vil i mine drømme gerne ned på 70 kg, hvilket jeg ikke tænker er helt urealistisk……

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lasagne LCHF-style