Kyllingeburger med chilli

Rugflager til morgenmad

Min morgenmad et par gange om ugen består af en slags rugflage-grød. Grød er måske så meget sagt, da det på ingen måde skal koges, men blot lige have et lille opkog. Det gør flagerne lidt blødere, og så synes jeg mandlerne kommer til at smage helt vildt godt 🙂

Til en portion:

½ dl. rugflager
½ dl. vand

Bringes i kog med ca. 10 mandler og en lille håndfuld rosiner og koges et par minutter.
Tilsæt:

1 tsk. vaniliepulver
1 spsk. kanel
1 nip salt

Det hele sættes på køl til dagen efter. Toppes med skyr og evt. et par blåbær/hindbær eller andet. I dag havde jeg ingen bær, så jeg kom vaniliepulver og et lille drys Sukrin farin på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingeburger med chilli