Grøn ret ala “Carbonara”
Når jeg skal lave mad sker der ofte det, at jeg mangler en ingrediens eller to, som jeg ellers havde tænkt skulle i retten.
I dag var ingen undtagelse – i en carbonara skal der jo æg, og det var ikke at finde i køleskabet, hvilket jeg ellers altid har. Der udover bliver mængderne af ingredienserne ofte på slum.
Nå men i dag blev retten lavet således:
400 gram lufttørret bacon
et bundt asparges
ca. 150 gram edamame bønner
250 gram spinatblade
100 gram mozeralla ost
2 dl fløde
peber
Bacon steges på en tør pande til det har fået god farve. Tilsæt asparges, bønner og spinat. Når spinaten er faldet lidt sammen tilsættes osten, som skal være smeltet inden fløden tilsættes.
Kog retten op og smag til med peber.
“Spaghetti”: 1/4 squash skåret i strimler eller spiraler. Jeg lægger den rå på tallerkenen og hælder retten over. Du kan også give squashen et lille opkog.
Ingen kommentarer endnu