Kylling i karry med strombolilåg
Før LCHF tiden blev denne ret lavet med pasta og butterdej, men det er nu skiftet ud med squash og strombolilåg – og det gør bestemt ikke retten mindre dårlig 🙂
Ingredienser: (4 personer)
600 g kylling i små stykker
1 bakke bacon i tern
1 porre
1 bndt. forårsløg
1 broccolihoved
½ l. fløde
karry, salt og peber
Jeg steger af to omgange: først porre, forårsløg og bacon. Tages af panden og så steges kylling med karry, salt og peber. Tilsæt broccoli og steg det let. Bland bacon m.m. på panden og tilsæt fløde.
Det hele hæles i et ovnfast fad og strombolidejen lægges over retten, som bages i ovnen ved 200 grader i 20 min.
Strombolidej:
150 gram revet mozerella
6 spsk. potfiber
1 æg
Smelt osten i en gryde med slip let. Når det er smeltet røres ægget og potfiber godt ind i osten, og du får en glat ‘dej’, der er nem at rulle ud mellem to stykker bagepapir. Dejpladen lægges over kyllingeretten og der laves et kryds midt i, så dampen kan komme fra retten, når den bages i ovnen.
Jeg laver en god blandet grøn salat som tilbehør, og retten går rent ind hos både mand og teenagebørn 🙂 – Velbekommen…..
Ingen kommentarer endnu