Mild og rund chilisuppe

Boller i karry – Børnenes favorit

Da min kære søn kom i køkkenet i dag og hørte vi skulle have ‘Boller i karry’ udbrød han: “Endelig noget jeg rigtig godt kan lide”. Da jeg gjorde ham opmærksom på, at han da spiser pæne portioner hver aften uden (ret meget) brok, var hans kommentar: “Jamen det jo fordi du er god til at få det jeg ikke så godt kan lide til at smage godt”…. Så er der jo ikke et øje tørt….
Skal lige siges, at han er 16 år, og jeg ved ikke om han positive udsagn har noget at gøre med, at jeg her til eftermiddag har sagt ok til, at han må tage på Roskilde Festival for første gang 🙂

Boller i karry (4 pers.)

500 gram hakket svine-/kalvekød
1 stort løg
½ dl. havregryn
½ dl. fløde
salt og peber

½ liter fløde
2 tsk. karry
smag til med salt

Bring ca. 1 liter vand i kog. Imens hakkes løget fint og røres med kød, havregryn, fløde, salt og peber.
Form små boller og kog i ca. 5 min til bollerne flyder på overfladen af det kogende vand. Du er nok nødt til at koge farsbollerne af et par omgange. Kom de kogte boller over på en tallerken.
Ca. ½ liter kogevand bringes i kog med de 2 tsk. karry og fløden tilsættes. Smag til med salt og tilsæt kødbollerne.

Som tilbehør kogte jeg hakket blomkål med en smule vand og tilsatte 3 spsk. kokosmælk. Resten af familien fik ris til.

20150421_191534

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mild og rund chilisuppe