Kan man få for mange sko?

Fuld knald på træningen

For 2 måneder siden så jeg ud om på billedet efter en skiskade i Frankrig – sur r.. kan jeg godt afsløre…. To forstrakte ledbånd og et forstuvet knæ!! Skaden blev ikke mindre af, at jeg for to år siden så nøjagtig ligesådan ud efter en curlingskade!! I know – hvem fanden tager ud og curler? Det gjorde jeg og 20 andre tosser fra mit arbejde. Jeg var så den eneste der kom hjem med – ja, to forstrakte ledbånd og en forstuvet balle!!! En forstuvet balle er måske lidt overdrevet, men øm var den.
To gange forsøgte jeg at kaste/glide stenen ned ad isen, og to gange agerede jeg Bambi på Glatis og landede med benet ud til siden, hvorved mine ledbånd i knæene blev slemt forstrukket. Så stoppede den leg. Jeg blev derfor Kaptajn på holdet, og i min iver efter at gøre et godt stykke arbejde med kosten (jeg håber I ved hvordan curling foregår) fejede jeg som en gal og gik baglæns uden at orientere mig om, hvor de øvrige “sten” lå. Her kommer den forstuvede balle ind i billedet, for jeg falder og glider og sætter, med mine på det tidspunkt 85 kg, pladask ned på en af stenene.

En uge senere skulle vi på skiferie, og jeg behøver vel ikke præcisere det nærmere – jeg blev madmor for en uge….

Og hvad har det så med “Fuld knald på træningen” at gøre? Jo efter min seneste skiskade, blev jeg påbudt 6 ugers hvile, hvilket blev til 7, men nu er jeg heldigvis kommet rigtig godt i gang, og har været af sted hele 3 dage i træk, og jeg er super glad og stolt!! 🙂

skiskade

Tak fordi du læser med. Smid gerne en kommentar 🙂

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man få for mange sko?