Kylling i estragon

Vælger du LCHF, 5:2, eller sund fornuft…..

tab dig_diet

Jeg tilhører den gruppe af kvinder, der siden starten af tyverne har været på hver en tænkelig slankekur.

  • Frugtkur
  • Hvidovrekur
  • spis æg til du brækker du-kur
  • æble-eddike-der får dig til at lugte af sure tæer-kur
  • vægtkonsulenterne
  • nupo
  • max 30% kur
  • max ingenting kur

osv osv……

Og hvad fanden har det hjulpet??? Jo en vægt der har sagt yo-yo de sidste 25 år og aldrig yo-yo´et ned til udgangspunktet, men har vist en pæn konstant stigende kurve indtil jeg for en ca. 4-5 måneder siden fik en åbenbaring, et klarsyn om du vil, da jeg så et program der i korte træk fortalte mig, at lige siden vi for 25 år siden blev bombarderet med lightprodukter, fat-free-produkter og lign. er vi kun blevet tykkere. Hvad gi´r du? Endelig en knage jeg kunne hænge min kappe på!!! Endelig én synder til mit vægtproblem! For jeg har da om nogen spist light- og fedtfrie produkter. Jeg har da levet sundt og spist fornuftigt og gjort alle de ting jeg skulle på den ene, anden og femte kur. Det har jeg da!!! (ind i mellem kagerne, slikket, chipsene, den store lækre kantine frokost, aften-isen, rødvinen og lørdagshyggen) Det har jeg da!!!

Men efter min åbenbaring tænkte jeg, at det dér LCHF var sagen. Det passede jo fint ind med at man i hvert fald ikke skal spise light, og det var jo det nye klarsyn.
Jeg har også tabt mig 9 kilo, så det er jo super dejligt. De søde sager kan jeg ikke holde mig 100% fra, men det er blevet væsentligt nemmere. Jeg begynder nu bare at tvivle på, om LCHF er det helt rigtige når vi taler sund mad og livsstil? Og jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad du vælger, hvis du vælger noget?
Selv er jeg nok endt ved ‘sund fornuft’. Jeg tænker at kød og grøntsager er godt. Kartofler, ris, pasta og brød skal indtages i små/ingen mængder, men jeg har svært ved at forholde mig til alt det fedt LCHF indbyder til.

Kom meget gerne med dine erfaringer både på vægttab, men også på kosten generelt. Jeg vil gerne gå fra mine 85 kg til ca. 70 på en sund og fornuftig måde 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i estragon