LCHF-amerikanske pandekager - slow sunday....

Én der vil tage min plads??

hos tandlaegen

Jeg har været hos tandlægen i dag, og det er så absolut ikke mit favoritsted….. Jeg vil ikke sige jeg lider af tandlægeskræk, men jeg er bestemt med alderen blevet en hel del mere nervøs for at indfinde mig under denne lampe.

Denne gang var det da også for at få lavet en rodbehandling!!!

Jeg havde først gået et par dage med tandpine, fik så en akut tid, hvor de kunne konstatere at jo, du har en betændelsestilstand, og for ca. 4500,- kr. skal vi da nok rette den lille sag…. Jeg må have lignet én, der nærmest gik i chok, for hun (tandlægen) skyndte sig at sige, at de da også kunne trække tanden ud for ca. 1500,- kr. hvis jeg ville det.

Øh… nej tak! godt nok har jeg passeret de 40 og de 45 år, meeeeen synes måske alligevel det er lige tidligt nok at blive tandløs. Så efter lidt – eller nærmere ingen – overvejelse, sagde jeg at den selvfølgelig skulle laves.

Der skulle så gå en lille uges tid før jeg kunne komme til, og jeg fik slugt min årlige ration af panodil og ipren i løbet af de dage. Alle der har prøvet at have tandpine ved, at på dette tidspunkt er man næsten klar til SELV at trække lortet ud, for for helvede hvor gør det ondt. Den hvinene smerte er bare ikke til at holde ud.

Men nu er den lavet efter to konsultationer (ud over den første akuttid), og de eneste smerter der er tilbage er lommesmerterne!!!!

For helt ærligt… Jeg ved godt at udstyret er dyrt, og der sidder to mand der skal have løn osv., men hvis der er brugt to timer på mig i alt, så er det MAX! Det er i min verden en ret høj timeløn, og så er der oven i købet ingen garantier for det arbejde der bliver lavet. Tanden havde i forvejen været boret i grundet et tidligere hul, og jeg kan ikke lade være med at tænke på, om det at tanden nu skulle rodbehandles skyldes et tidligere dårligt stykke udført arbejde?
Jeg har i princippet intet at have min bekymring i. Jeg har ingen faglig baggrund der kan be- eller afkræfte det. Så i sidste ende bliver det et tillidsspørgsmål, om jeg ender med at skifte tandlæge eller ej. Og så er der også bekvemligheden i, at tandlægen ligger tæt på hjemmet – den eneste vi har i byen.

Ak ja… nu kan jeg da glæde mig over jeg ikke skal til tandlægen igen før… åh jo var det forresten ikke den 8. april til et almindeligt tandeftersyn? Jo det tror jeg da egentlig nok, for det kan man da ikke få samtidig med en fyldning efter rodbehandlingen, og det kan da på ingen måde komme ind under en regning på 4500,- kr. Nej Nej, måske jeg skulle have lyttet til min morfar dengang han for 35 år siden sagde, at jeg skulle blive tandlæge, for DE tjente gode penge 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LCHF-amerikanske pandekager - slow sunday....