Skrid ud af mit værelse mor....

Bidt af en gal mafia….

Vi har fået en ny kanal – Investigation Discovery (ID) – og den blev  kort tjekket ud her til aften med et program der hed “I seng med mafiaen”. Et program der omhandlede en kvinde, der gifter sig med en mand, der viser sig at være en del af én af New Yorks mafiafamilier, og om hvordan forholdet til en magtfuld mand i en magtfuld kriminel familie ikke altid er lykken for kvinden, for hvem det forventes at hun er tro, loyal, hjemmegående, husmor, madmor og i øvrigt tager imod de øretæver manden langer ud, skulle hun være så fræk at spørge ind til hans nattelige udskejelser, udenfor hjemmet vel at mærke…..

Det fik mig til at tænke på, hvordan jeg selv som barn havde en forestilling om, at det at blive gift med en italiensk mafiaboss måtte være det mest spændende og fantastiske liv man kunne ønske sig. Forestillingen kom da jeg var omkring 10 år, og så God Father for første gang. Jeg var dybt fascineret!!! Tænk sig at være Kay Corleone?!? Tænkt sig at få lov til at være en uvidende, naiv husmor (nej det tænkte jeg nok ikke som 10-årig), men ingen tvivl om, at jeg fik lagt kimen til min stadige fascination af mafiafilm. Jeg elsker simpelthen alle God Father filmene og har set dem mange gange.

Heldigvis er jeg ikke endt sammen med en magtsyg, mandschauvinistisk, kriminel italiener, men en super dejlig, empatisk, jævn dansk mand 🙂

Kay corleone_2

Tak fordi du læser med. Smid gerne en kommentar 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skrid ud af mit værelse mor....