The moment of truth....

Få din ungdommelige hud igen……..

Biotherm2Jeg er nu 45 år og kommet dertil, at jeg hellere må tage det der med ansigtspleje alvorligt…. Det har jeg tænkt og overvejet de sidste 25 år, men det er kun blevet til en sporadisk indsats, hvor det der med natcreme måske er kommet over mig en gang om måneden – de sidste par år dog lidt oftere, men det er ikke meget.

Jeg synes selv at være så heldig, at have en hud, der ikke har krævet den helt store “omgang”. Jeg har heller aldrig lidt af bumser og/eller uren hud.
Alligevel kunne jeg jo godt tænke mig, at den ‘unge’ og sunde hud skal vare i mange år endnu.

Jeg har en rigtig god veninde, som er kosmetolog, og hun kan jo overhovedet ikke forstå hvordan man kan gå i seng om aftenen uden at have renset og skrubbet og peelet og smurt. Eller hvordan man kan starte dagen uden olier og cremer m.v.Biotherm1

Hun ligner altså også altid en halv (til tider en hel) million, og det er det jeg nu kan mærke, at jeg misunder en smule. Ikke at jeg når dertil, hvor mine øjenbryn og eyeliner skal tatoveres på, for det klæder hende, men ville aldrig klæde mig (tror jeg), men den friske sunde hud og værd at stræbe efter….

Og måske min kære veninde har tænkt det samme, for da hun kom forbi for en uges tid siden, for jeg blev begavet med disse lækre produkter fra Biotherm.

Nu er jeg selvfølgelig über spændt på, om de vil have en positiv effekt – faktisk synes jeg allerede jeg ser yngre og mere fast ud i huden, men måske det er indbildning. Jeg vidste jeg skulle have taget ‘Før’-billeder 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The moment of truth....