Mit morgenritual

Om lidt er det mandag – igen

kalender

Fredag eftermiddag, weekenden lige om hjørnet, og er der noget man glæder sig til fredag eftermiddag, så er det weekend!!!
Personligt har jeg haft en lidt lang uge med et par lange arbejdsdage. Træning er der ikke blevet så meget af som ønsket og maden har været af den hurtige af slagsen. Nu sidder jeg blot og glæder mig til en weekend, hvor jeg kan slappe af, få trænet, lavet madplan (så næste uge bliver bedre end den forgangne), købt stort og sundt ind, læst i den bog jeg har forsømt et stykke tid, få brugt lidt tid sammen med ungerne, der begge læser til eksamen og alt det andet jeg ikke lige har nået i ugens løb.
Jeg skal bare lige være færdig på job først, og det er jeg vel omkring kl. 18….. Så i aften er overskuddet nok så som så, men SÅ fra i morgen tidlig går min plan igang…

Eller gør den?

  • For er der ikke noget med en brunchaftale kl. 10? Jooo… nå men heldigvis er det da forholdsvis tidligt, så er hele dagen da ikke gået!
  • Og er der så ikke også noget med en masse gammelt “lort” og haveaffald der skal på genbrugen, så der kan være (nogenlunde) pænt til datterens studentergilde? Jooo…. og det kan ikke vente til næste weekend, som også er pakket med aftaler….
  • Og er der ikke noget med lørdags-hygge-rødvins-fest med gamle venner om aftenen? Jo, det er da vist også rigtigt…
  • Og er der ikke også noget med, at du plejer at ligge brak halvdelen af søndagen ovenpå tre glas vin? Jo… sikkert fordi kroppen simpelthen siger “Nu må det være nok med stress og jag”.
  • Og er der ikke også noget med at manden skal på kanotur hele lørdagen og søndag, og skal hentes søndag middag langt bort-i-stand? Jo… så er søndagen vist også ved at være gået….

Hvor er jeg glad for, at vi i sidste weekend valgte at trække stikket ud og slappe fuldstændig af!!! Hvor meget træning og romanlæsning det bliver til i denne weekend ved jeg ikke, men er der ikke noget galt, når man fredag eftermiddag næsten glæder sig til mandag, hvor en travl weekend forhåbentlig er veloverstået?

God weekend til jer alle 🙂
– Birgitte

Tak fordi du læser med. Smid gerne en kommentar 🙂

2

  • På trods af alle planerne, så håber jeg, det bliver en rigtig god weekend alligevel! 🙂
    Kram,

    http://nikkilund.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • ByBjoerk

      🙂 Det skal det nok blive. Det er jo hyggelige ting jeg skal med gode venner, der er bare ikke altid timer nok til ALT hvad man gerne vil nå.
      God weekend til dig.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit morgenritual