Fit på 100 dage - dag16 status

Lidt om tidsoptimisme og ingen træning

mad_FWSelv om jeg kom fint ud af døren til tiden fra job i dag, og havde et par ærinder der lige skulle nås inden jeg hæsblæsende kom ind af døren kl. 16.10, flåede tøjet af for at måle mig selv i cm og få 16 dags dommen på ‘Fit på 100 dage’ (det kan du læse mere om her), fik hurtigt lavet mig en skål skyr med bær og hakket mandler og spist i en så vældig fart, at jeg fik ondt i maven.
Alt for sent ud af døren igen – ca. 16.40 – for at drøne af sted til Fitness World, hvor jeg havde booket mig på en Cross Training Intro time. Parkerer med hvinende bremser så tæt på hoveddøren som muligt og tjekker ind kl. 16.55 – det kan man godt i det center jeg normalt kommer i, men ikke i Waves…. Vil du booke dig på venteliste? Ja ok det gør jeg, var trods alt kun nr. 2. På dette tidspunkt kan jeg godt se, at jeg umuligt at kan ned og klæde om og stille til hold kl. 17. I vældig irritation over min egen tidsoptimistiske adfærd (jeg kunne jo bare have ventet med at måle mig til i aften), vender jeg om på hælen og kører hjem igen. Fjollet? Fuldstændig tåbeligt når man nu var kommet af sted? Ja, ja og ja!!!
Nu kan jeg jo så sidde og blive vældig irriteret over min manglende ryggrad og krydse fingre for, at morgendagen bliver dagen, hvor jeg beslutter mig for, at tilrettelægge min tid, så jeg rent faktisk når alt det jeg gerne vil – til tiden…..

Men min middagsmad blev da heldigvis meget lækker. Det er altså også svært at ødelægge en steak 🙂 Tilbehøret blev snittet spidskål, broccoli, gul peber spiced up med lidt chili hvidløg.

 

Tak fordi du læser med. Smid gerne en kommentar 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit på 100 dage - dag16 status