Om lidt er det mandag - igen

Jeg vil af sted igen….

2013-07-29 09.26.48For et år siden var vores ældste datter tre måneder i Thailand, Phuket, hvor hun arbejdede som frivillig på en skole for burmesiske børn, hvis familier var flygtet til Thailand. Vi var ikke sene til at bruge det som en undskyldning for at tage 14 dage til Phuket. Det havde nok ikke været vores 1. valg af destinationer i Thailand, men når det så er sagt, blev vi positivt overraskede over Phuket. Til trods for den bestande turisme og alt hvad den indebærer, så havde øen rigtig meget at byde på, og jeg kan godt forstå, at mange og i sær børnefamilier tager dertil.
2013-07-27 10.17.38

Skal jeg til Thailand igen, kunne jeg godt tænke mig at komme helt op nordpå til Chiang Mai, som også skulle have en del historisk at byde på. Tigertemplerne med de halvt bedøvede tigre, har jeg på ingen måde lyst til at støtte op om, men f.eks. et besøg hos Karen-stammen tænker jeg kunne være spændende.

Men lige nu ligger der en ferie i det danske og venter forude 🙂

Tak fordi du læser med. Smid gerne en kommentar 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om lidt er det mandag - igen