Madplan uge 11 - mest LCHF

The moment of truth….

Så er jeg røget med på blogger bølgen. Jeg ser det mest som en platform, hvor jeg kan holde mig selv ajour med de tiltag jeg har tænkt mig at tage i mit liv. Jeg kan dokumentere fakta og skrive mine tanker ned. Skulle der så være nogen, der på en eller anden måde kan bruge det, blive inspireret, måske endda udveksle erfaringer/meninger, så vil det da være super! Jeg håber faktisk at jeg via min blog kan nå ud til nogen, som måske også kan inspirere mig og være med til at holde mig fast i min beslutning.

Dette er jo mit første indlæg, og bare titlen viste sig at blive en udfordring for mig :-). Jeg startede med “Al begyndelse er svær…” fordi jeg synes det er lidt svært at sætte sig ved tasterne og komme igang.
Det er jo ikke sådan, at nye projekter er svære at komme igang med – tvært i mod. Man er entusiastisk, fuld af energi, gå-på-mod og optimisme…. hvis man altså ikke har startet ca. 50 gange før og fejlet….

Og hvad er mit projekt så? Som tusinder, millioner af andre så SKAL JEG TABE MIG !!!!! og denne gang skal det simpelthen bare lykkes.

Af uransaglige årsager nåede jeg ikke at blive bikiniklar til sidste sommer heller….. Jeg synes ellers jeg gjorde et temmelig godt halvhjertet forsøg, men af en eller anden grund havde vægten sneget sig et par streger til plussiden siden sidste sommer…. hrmmmm…. I wonder why??? Der kommer åbenbart flere kalorier ind end der kommer ud igen.

Jeg endte med titlen “The moment of truth…” fordi det var hvad jeg tænkte, da jeg kl. 6:30 en dag i efteråret stod foran badevægten klar til at se den skindbare sandhed i øjnene. Og puha… det er jo ikke så sjovt. Var selvfølgelig godt klar over, at det var oppe i det leje, men jeg havde håbet på 90 max.!

94.4 kg….. Det er fakta og så absolut en kampvægt, der skulle gøres noget ved.

De fleste overvægtige ved jo godt hvad der skal til for at man taber sig, men hvorfor det skal være så fandens svært må jo sidde i hovedet. Jeg gør mig, og har gjort mig, mange tanker om hvad der skal spises, hvornår der skal spises, hvor ofte der skal motioneres og hvilken form for motion det skal være.

Jeg fik ikke taget mig rigtig sammen i efteråret, men da vi passerede nytåret sagde vægten 91,6 kg. I morges stod der 87,3 kg, så det går jo i den rigtige retning :-).

Jeg tror og håber på, at jeg kan give badevægten baghjul den næste måned og være nede på 80 kr når vi kommer til påske – det ville være super dejligt!!!

Madplaner og motion skal implementeres og der er jo heldigvis masser af gode, seriøse bloggere, der har lagt skønne opskrifter til rådighed, så mon ikke det giver inspiration.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 11 - mest LCHF