Grøn ret ala "Carbonara"

Skrid ud af mit værelse mor….

At føle sig utilstrækkelig overfor ens børn er nok én af de værste følelser, og det ændrer sig ikke blot fordi alderen nu er 16 år. Min søn og jeg kan have de største diskussioner omkring familie og skole, fordi jeg i bund og grund synes han er for doven og ligegyldig, og han synes at han passer sine ting, og i øvrigt ikke har behov for at bruge mere end de ca. 10 minutter, det tager ham at spise middagsmaden, på sin familie.
For ÅHHH hvor er vi bare kedelige!!! Og ja, det kan jeg da egentlig godt sætte mig ind i. Jeg sad da heller ikke en hel aften sammen med mine forældre da jeg var 16 år medmindre der var en film vi kunne samles omkring eller lign.

Men som forældre til en teenager, så mangler der altså pludselig noget i familiebilledet. Da børnene var mindre kunne jeg sagtens finde på en masse – og SJOVE – ting vi kunne lave sammen. Der var masser af forskellige arrangementer i København og omegn mange af dem gratis endda, som vi benyttede os af, men som børnene bliver ældre bliver det også sværere at finde på noget der er sjovt – og gratis… Vi kan da godt finde på noget, jeg er så bare en 500-1000,- kr. fattigere inden dagen er omme, og blot det at finde dag og tid, hvor både min søn på 16 og hans storesøster på 18 kan deltage er lidt af et puslespil.

Men jeg savner min søn (og min datter, men nu er det lige ham det handler om J) og jeg googler og søger på aok.dk og div. Dealsites for at finde arrangementer eller café-/sushi restauranter, så jeg kan få lidt kvalitetstid med ham, omkring noget han synes er hyggeligt – og jeg er ikke nået helt dertil endnu, hvor jeg sætter mig ned og udfordrer ham på Playstation. Det er forsøgt én gang, men efter 10 minutter blev controlleren taget fra mig med ordene: ”Det er du simpelthen for dum til”!

Nogen der har et par gode forslag til mor-teenagesøn-arrangementer???
20150416_163632

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn ret ala "Carbonara"