Jeg var ude af kontrol....

Min motivation

Hvad motiverer dig? Hvad er det der får dig til at stå op om morgenen og tage på arbejde hver dag? og forhåbentlig glad på arbejde….
Hvad driver dig? og hvad giver dig de små kick vi dagligt har brug for, for at føle arbejdsglæde?

Det var nogle af de spørgsmål jeg på en 20-minutters workshop blev stillet overfor. De sidste par dage har jeg været på seminar på skønne Rungstedgaard, og det overordnede tema for dagene, var Den gode Arbejdsdag.
På en af flere workshops blev vi præsenteret for et hav af fotografier, og vi skulle vælge ét, som beskrev éns motivation på arbejdet.

Jeg synes selv jeg er sindsyg dårlig til de der “små lege”. Jeg tænker altid at jeg ikke er kreativ tænkende nok, at jeg ikke på få minutter kan få min hjerne kringlet rundt om at mærke efter, sætte ord på, og få det hele til at passe sammen med et af hundrede fotografier.
Men så skete der alligevel noget da jeg så netop dette billede. Det talte til mig. Jeg blev påvirket da jeg tænkte motivation og samtidig kiggede på netop det her billede, og ordene faldt heller ikke svært.

Min arbejdsmotivation (som jeg jo egentlig godt ved, men bare ikke har sat ord på) er bl.a., at jeg er motiveret at vejen til målet, og ikke nødvendigvis målet i sig selv. Jeg kan godt lide når der er forhindringer på vejen som skal løses, lide at jeg ikke nødvendigvis ved hvad der ligger bag den næste “sten”. Det gør ikke noget det bliver svært og hårdt, så længe jeg synes det er sjovt (hvilket jeg synes Mountain bike er 🙂 ). Så man kan vel egentlig sige, at jeg er motiveret af processen mere end af resultatet.

Jeg kan som bonusinfo fortælle, at jeg arbejder med forskning i medicinalindustrien, så at jeg godt kan lide at der kan være forhindringer og omveje i løbet af processen er nok meget godt – hi hi…

Tænker du over hvad der motiverer dig?

2015-05-21 16.48.04

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var ude af kontrol....