Første indlæg fra mobil

Jeg var ude af kontrol….

Jeg er på dag 17 i projektet ‘Fit på 100 dage’, og fra jeg trådte ind gennem døren for en halv time siden, har jeg været ude af kontrol…. nej faktisk startede det allerede da jeg var i Fakta. Jeg skulle kun have én ting, så hurtigt ind og ud. Jeg måtte lægge mig selv i en mental spændetrøje for ikke at komme til at købe et stykke chokolade eller noget lakrids. På vej ud fra Fakta ser jeg, at der står en kurv med gratis bananer – haps! jeg spotter hurtigt den største og i en og samme bevægelse for jeg skrællet den og begynder at spise. Hvilken fryd, hvilken fornøjelse, tror det er den bedste banan jeg har fået – ever!

Men desværre blev lysten til noget sødt og lækkert bare større, og jeg har gået rundt om mig selv en halv time, åbnet køleskabet de første 10 gange, men grøntsagsskuffen trækkker lige som ikke rigtigt.

Uden at tænke mig om står jeg pludselig med havregryn og en skål i hånden. “Ok godt så, så bare denne ene gang, men så det også slut med at synde”… den aftale kan jeg sagtens lave med mig selv lige nu og lige indtil næste kompromis…. men må indrømme, at havregryn med mælk og sukker (lidt) var lige hvad jeg havde brug for, hvis der var gået meget længere, var det måske endt med franskbrød og nutella, så er havregryn da trods alt bedre – tror jeg 🙂

20150519_162224

Tak fordi du læser med. Smid gerne en kommentar 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første indlæg fra mobil