Fik du hveder i går?

Til konfirmanden der ønsker sig penge

20150501_170739Vi skal til konfirmation i morgen, og som de fleste konfirmander ønsker hun sig penge. 3 piercinger står også på listen, men der går min grænse altså. Det muligt jeg er snerpet eller har misforstået ønsket, men piercinger til en 14-årig, ud over huller i ørene, synes jeg ikke er en passende gave fra farbror og snerpetanten 🙂
En pengegave synes jeg som oftest er temmelig upersonlig. Det er et absolut no-go til jul, til fødselsdag kan det måske gå an, hvis man ønsker at spare sammen til noget større. Ellers foretrækker jeg altid at give en gave man har brugt tid på at finde, og gjort sig et par tanker om at finde det helt rigtige.
Men til en konfirmation synes jeg godt man kan give penge. Den flade konvolut er dog lidt “flad” at komme med, og den absolut nemmeste løsning.

Nu er det en pige der skal konfirmeres, og hun kan godt lide smykker, så jeg har lavet en pengehalskæde af perler, 50’ere og 5’ere. En gammel skotøjsæske blev pakket fint ind, og udgør det for smykkeæsken.

Jeg synes selv det er blevet en fin gave, og jeg glæder mig til at give hende den. Glæden havde, for mig, ikke været den samme, hvis jeg var kommet med en flad kuvert.

Har du det på samme måde som mig med pengegaver?

20150501_170704

20150501_170603

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fik du hveder i går?