Vælger du LCHF, 5:2, eller sund fornuft.....

Fik du hveder i går?

Alle gode intentioner røg sig en tur i går. Det startede ellers rigtig godt med søgning på google efter verdens bedste opskrift på hveder. Hvem jeg havde fundet frem til, havde jeg glemt alt om da jeg kom på arbejde torsdag, så der måtte lige googles igen og lave lidt udveksling af erfaringer med kolleger inden jeg endte med Meyers opskrift, der “kun” skulle hæve 2-3 timer, men det er jo ikke noget problem, når man har fri kl. 14.30….

20150501_083544Dagen udviklede sig til total kaos på jobbet og jeg kom først derfra kl. 16.45. Herefter skulle jeg lige forbi Ros Torv og hente et jakkesæt min mand havde købt et par dage forinden, og som lige skulle forbi skrædderen. Vejen blev også lagt forbi Tiger og Panduro. Vi skal til konfirmation lørdag og jeg skulle bruge remedier til en kreativ gave (afhængig af udfaldet kan det være jeg viser den herinde senere 🙂 ).
Som tiden skred frem kunne jeg godt se, at de der hveder der “kun” skulle hæve 2-3 timer ville gå hen og blive natmad.
Føtex blev min umiddelbare redning – 8 hvedeknopper for en 20′ er, og når man nu aldrig har fået hveder tidligere i mit liv, har jeg jo intet at sammenligne med, så hjemmebagte/Føtex går vel ud på ét.
Jeg ender med at være hjemme kl. 18.20. Smider et fad grøntsager i ovnen og steger et par kyllingefiletter. Middag kl. 19.30….
Her til morgen ligger hvederne stadig fint i posen, og 2015 blev så heller ikke året, hvor hveder skulle introduceres i vores hjem.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vælger du LCHF, 5:2, eller sund fornuft.....