Her dufter HELT vildt godt......

Hvad fanden tænker jeg på?!?!

Jeg er simpelthen så LÆKKER SULTEN for tiden… De sidste par dage har været et sandt mareridt – næsten da… og jeg SKAL bare ha´ sukker.

Jeg har over en længere periode tabt mig 10 kg, og det er jeg super stolt af!!!! Ønsket om at tabe mig har jeg haft i mange år, men det er desværre kun gået én vej lige så længe, og det er op ad vægtkurven. Nu er den heldigvis knækket, og i sidste uge kunne jeg stolt og glad informere familien om, at jeg da vist fortjente en medalje, for vægten havde samme morgen sagt: MINUS 10 KILO!!! Sådan!!!

Og jeg ved jeg tager så f…. nemt på igen, men trangen til noget sødt vandt i dag da jeg var ude og handle, og jeg købte en bakke flødeboller, da jeg tænkte det ikke kunne være det værste.

  1. Jeg skulle selvfølgelig have købt de dyre af slagsen, men i vores lokale brugs, var det her udvalget….
  2. Jeg kunne også have købt nødder og rosiner – eller bare gået ud i skuffen for den sags skyld….
  3. Jeg skulle have rettet ryggen og været standhaftig. Men åhh hvor jeg bare synes at lige netop DET bare var for kedeligt og åbenbart alt for svært i dag….

Nå men jeg kommer hjem med mine mange flødeboller, laver en kop kaffe og sætter tænderne den første flødebolle…. Kan det være rigtigt? Det er/var den mest dødsyge flødebolle jeg nogensinde har fået.
Jeg bliver lige nødt til at teste endnu én af slagsen, eller rettere den uden kokos, for det kunne jo være den ville være bedre…. NEJ, de er bare for gamle, for gummiagtige og absolut ikke kalorierne værd.

Indtil videre har jeg fået styret min trang, men jeg er nok nødt til at gå tidligt i seng i aften, og måske også bare smide resten af flødebollerne ud….

20150401_161020

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her dufter HELT vildt godt......