Nu er der ingen undskylding!

Skal den smides ud?

badevaegt_1Jeg bruger en del tid på at læse diverse hjemmesider og blogs, der omhandler sund livsstil og kostomlægning. Grunden er naturligvis mit eget store ønske om at ændre vaner, smide ca. 15-20 kg og få de gode vaner ind i mit liv i en alder af 45 år.

Det jeg har bemærket at flere af dem gerne vil have dig til er, at smide badevægten ud. Vægten der typisk står strategisk placeret på badeværelset, så man efter morgentoilette kan hoppe på og blive konfronteret med gårdagens (s)ynder. Personligt gør jeg dette lille stunt stort set hver morgen…. og hver morgen tirsdag til lørdag bliver jeg som regel glad for de 0 til minus 300 gram, vægten dagligt præmierer gårdagens pinsler med.

Men så er det ligesom om det går galt mandag morgen! Weekenden (til trods for jeg synes jeg passer på) viser sig som en fedt-væske-magnet og vægten kan snildt stå på det samme eller oveni købet på mere end den gjorde forrige mandag. Og her ved jeg jo godt, at jeg har en del at arbejde på, for når man nu gerne vil ændre livsstil, så er det jo ikke mandag til fredag livet skal ændres, men naturligvis også lørdag og søndag.

Men tilbage til vægten: Kunne den (altså badevægten) blive en slags sovepude i weekenden? Jeg mener om jeg ubevidst tænker at nu er det jo gået meget godt de sidste fem dage, så en smule udskejelse i weekenden, kan da ikke betyde det store – det har jeg jo smidt igen tirsdag…..
Måske er det dét de andre “kloge hoveder” på blogs og hjemmesider prøver at fortælle mig ved at sige, at jeg skal smide min badevægt ud?
Jeg kunne selvfølgelig også bare gemme den væk i en periode og se hvordan det går, men jeg er nærmest afhængig af min badevægt, af mit lille ritual om morgenen. Jeg kan sågar finde på at veje mig om eftermiddagen og om aftenen inden jeg går i seng… Det er måske blevet lidt sygeligt, men jeg bilder mig ind, at det holder mig på den rette sti…..

Hvad er dine erfaringer? Ejer du en badevægt eller er den røget ud i takt med at den sunde livsstil og de gode vaner er rykket ind?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er der ingen undskylding!