Lillemanden skal til galla

Fit på 100 dage – dag 4

20150507_164842Hvis nogen havde fortalt mig, at jeg ville spise kyllingfilet med bær til morgenmad, havde jeg grint og sagt at jeg var udmærket tilfreds med min skyr.
Nu er jeg kun på 4. dagen og har fået kød tre af dagene, og nej det bliver aldrig min ynglings-morgen-spise, men det går an.

Vægten siger faktisk allerede  minus 1 kg, så det i sig selv er jo lovende, så spiser jeg gerne en steak med blåbær, som morgenmaden består af i morgen.

Sukkertrangen er ikke så stor, at det ikke er til at holde ud. Jeg havde jo også trappet ned over de seneste par måneder, men når eftermiddagssulten melder sig, så kræver det altså stadig al min modstandskraft og selvovertalelse ikke, at købe et stykke chokolade eller andet når jeg er ude at handle.

Den store udfordring ligger lige om hjørnet. Fredag er vi inviteret ud til tapas og lørdag har et vennepar inviteret på den helt store københavnertur, hvad den så end må bestå af 🙂

Billederne er dels af min eftermiddagssnack – skyr med bær og hakket mandler, og min middagsmad – Wok med oksekødsstrimler, grøntsager og spidskål.

fit100_beefstrimler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillemanden skal til galla