Chiagrød med hindbær

Fyldt svinemørbrad

En svinemørbrad kan være ganske udmærket som den er, men jeg  holder personligt meget af at fylde den med forskelligt fyld.

I dag blev den flækket og banket en smule ud.
Smurt med Philidelfia krydderurt
et par håndfuld fetatern
2-3 spsk soltørrede tomater i olie
basilikumblade
salt, peber.

Brunes af på panden og steges færdig i ovnen ca. 30 min ved 200 grader.

Tilbehør:
Tzatziki lavet på græske yoghurt 10% og revet agurk, hvidløg, salt og peber.
Blandet grøn salat.

20150317_182453

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chiagrød med hindbær