Dagens 3 positive #1

Dagens 3 positive #2

think positive
Kan bevidst fokus på de gode oplevelser gøre én markant gladere? Det viser forsøg inden for positiv psykologi, og jeg vil i den næste periode lave mit eget lille uvidenskabelige forsøg ved at skrive tre ting ned dagligt, som har gjort mig glad. Det er ikke nødvendigvis de store ting der gør forskellen, kunsten er vel i virkeligheden at lægge mærke til og sætte pris på de små ting.

Dagens tre positive oplevelser er:

  1. 20150523_124600Jeg har i et stykke tid haft det lidt kedeligt på jobbet – arbejdsmæssigt. Det har været lidt sløjt med de spændende dage…. Men i dag har der endelig været mere kul på; forsøg i laboratoriet hele formiddagen og gode produktive møder om eftermiddagen.
  2. En god og sjov Step time i Fitness World.
  3. Kom hjem til færdiglavet mad. Altså ikke fastfood, men manden havde købt ind og lavet mad til jeg kom hjem – det er da skønt 🙂
  4. Der kommer også lige en fjerde i dag… Min søn har sidste skoledag, og jeg nåede lige at se ham da han var hjemme og skifte fra klæde-ud-tøj til festtøjet inden han drog af sted til skolen, hvor de skulle holde lidt fest, og det var så tydeligt at mærke på ham, at han havde haft en sjov dag og glædede sig til at hygge med klassekammeraterne.

 

Tak fordi du læser med. Smid gerne en kommentar 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens 3 positive #1