Dagens 3 positive #2

Smagen af forår

Husbonden min ville gerne have tapas til frokost i dag. Brød, diverse pølser, aioli, pesto m.m.. Jeg havde lavet mig en god salat og toppet med en god bøf vi havde tilovers den anden dag.
Jeg spiser jo ikke brød, og selv om jeg da godt kunne have spist pålæg sammen med grøntsagsstænger, ja så havde jeg altså besluttet mig for min salat.

Det der undrer mig er, at min mand til stadighed kan sige “må du få brød?”. Nej det må jeg ikke…. jeg spiser det en sjælden gang, hvis vi er ude, men jeg prøver virkelig at undgå det hjemme. Så i dag i Netto var ingen undtagelse da der skulle handles ind til frokost og middagsmad: “Er det så kun mig der skal have brød?” ja det er det 🙂

I går aftes havde han lavet middagsmad med kartoffelmos…. “Åh hvordan er det nu? spiser du kartofler?” Nej det har jeg ikke gjort i flere måneder….:-) Jeg laver bare en mos af blomkål og gulerødder, og det er helt fint.

Nå men til frokosten i dag, hiver han så denne øl ud af køleskabet og med julelys i øjnene spørger han: “Skal vi dele den til frokosten?” og med et lidt slukøret udtryk “eller må du heller ikke få det?” Jo lad os da bare dele den, mere helligt skal det jo heller ikke gå hen og blive, og jeg nød mit glas øl med smagen af forår til min lækre salat med oksefilet 🙂

God lørdag til dig.

IMG_20150530_150326

Tak fordi du læser med. Smid gerne en kommentar 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens 3 positive #2