Mild og rund chilisuppe
Da jeg her til aften serverede denne suppe for familien, var begejstringen til at føle på. Manden i huset udbrød: “Denne suppe kan jeg godt leve af en uge, hvis I synes vi skal på den der suppekur” 🙂
Det skal vi IKKE!!!! Min 18-årige datter vil gerne tabe 3 kg inden hendes 3.g-gallafest, men jeg mener der må være andre og bedre måder at smide de få kg…..
Men suppen blev lavet således:
Ingredienser (4 pers.)
3 løg
2 røde chilli
3 fed hvidløg
4 gulerødder
2 rød peberfrugt
1 liter grøntsagsbouillon
1 stor dåse tomatpuré
2½ dl. piskefløde
400 g. tigerrejer
tørret chili
hvidløgsalt
persille
cremefraiche
Løg, chilli og hvidløg skæres i mindre stykker og svitses i smør til løgene er gennemsigtige. Tilsæt gulerødder og peberfrugt, der ligeledes er skåret i små stykker. Lad det simre et par minutter under omrøring.
Tilsæt bouillon, tomatpuré og lad det hele koge ca. 15 min. Det hele blendes til en jævn suppe og hældes tilbage i gryden. Tilsæt fløde og kog suppen op og smag til. Tigerrejer kan tilsættes direkte fra posen, men jeg plejer at stege dem i lidt olie sammen med tørret chiliflager og hvidløgsalt.
Suppen anrettes med rejer, en klat cremefraiche og hakket persille.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu