Fit på 100 dage - dag 4

Kender du en lystløgner?

Er du også på et tidspunkt i dit liv rendt ind i en lystløgner? Hvis ja, så ved du også hvor svært det kan være at skelne mellem det sande og falske i det der bliver sagt. Hvor helt igennem fantastisk dygtig og overbevisende en lystløgner kan være til at fortælle en løgn, og hvor dum man selv føler sig, når sandheden går op for én, og man konfronteres med sin egen naivitet.

Nogenlunde sådan havde jeg det fredag aften – men på den total fede måde…. Jeg havde købt billetter til min mand og jeg til ‘Lystløgneraften’ i Huset/København. Vi skulle have været af sted for en måned siden, men den date-aften gik desværre i vasken (det kan du læse mere om her), men nu skulle det så endelig være, og hvis man er til fortællinger og den gode/sjove historie, så er det altså arrangementet at tage til.
Fire fortællere fortæller hver to historier, hvoraf den ene er sand og den anden løgn. Det er så publikums opgave at gætte hvilken historie er sand. Vi fik historier om nøgne skuespillere, tiggere i Spanien, familieferie der gik helt galt, spæde rockstjerne drømme, hashere med slanger og aber som kæledyr og meget andet.

Alt i alt en underholdende aften på et par timer. Det er ikke sidste gang vi tager derind 🙂
steiner

Tak fordi du læser med. Smid gerne en kommentar 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit på 100 dage - dag 4