Kender du en lystløgner?

Don´t do it……

I går fik min søn lokket mig til at købe denne (for os) nye udgave af Sun Lolly is. Så umiddelbart lovende ud – lækker farvestrålende indpakning, vanilje, kakao og jordbær, what´s not to like?

Isen !!! kan jeg så fortælle dig. Jeg kom hjem fra en temmelig travl dag på job, og havde helt vildt lyst til noget godt og lækkert. 94 kalorier i én is, så tænker jeg, det vælter ikke dagens i forvejen skrabede kalorieregnskab.

Fat i saksen og klipper toppen af og skubber… og skubber… og skubber lidt mere… Isen er simpelthen som en slimet gummiklat… Nå men den kommer til overfladen og jeg tager den første bid… arhgg den får lige en chance mere, nej det her er bare ikke godt. En halv is er hvad jeg kunne komme igennem før resten røg i skraldespanden – ABSOLUT ikke kalorierne værd!!

Og jeg tror heller ikke vanilje eller kakao får chancen – dem får sønnike altså lov at have i fred – øv.. når man nu skulle synde, så skulle det jo helst også smage godt.
20150512_161701

Tak fordi du læser med. Smid gerne en kommentar 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender du en lystløgner?