Dagens 3 positive #3

DR2 i aften – SE DET!!!

The Men Who Made Us Fat...Programme Name: The Men Who Made Us Fat - TX: n/a - Episode: n/a (No. n/a) - Embargoed for publication until: n/a - Picture Shows: at Jesters Diner, Great Yarmouth. Jacques Peretti - (C) Fresh One Productions/Jay Dacey - Photographer: Jay Dacey

The Men Who Made Us Fat…Programme Name: The Men Who Made Us Fat – TX: n/a – Episode: n/a (No. n/a) – Embargoed for publication until: n/a – Picture Shows: at Jesters Diner, Great Yarmouth. Jacques Peretti – (C) Fresh One Productions/Jay Dacey – Photographer: Jay Dacey

Denne programserie gjorde så kæmpe et indtryk på mig, da jeg så den første gang. Det var virkelig en aha-oplevelse. Ikke fordi vi ikke godt ved, at fed mad i store mængder eller med et højt kulhydratindhold gør os fede, men i hvor høj grad industrien er med til at gøre det sværere for os at leve sundt kom bag på mig.

Om det var fordi jeg nu fik “en knage” jeg kunne hænge min egen overvægt over på og sige “det er jo det jeg hele tiden har sagt: Det er ikke min skyld at jeg er overvægtig” ved jeg ikke, der er måske en lille flig af sandhed i dét, men om ikke andet, så fik det mig til at se nærmere på de indkøb jeg foretog mig og har gjort de sidste 20 år. Ud med light produkter og fedt-frie produkter, de bliver simpelthen ikke købt længere, og det er udelukket på grund af denne udsendelse.

Omtale af programmet på DR2 i aften kl. 20:00:
I hele verden er fedme et stigende problem, og der findes i dag flere overvægtige end underernærede mennesker . Journalisten Jacques Peretti undersøger, hvordan vores spisevaner har ændret sig igennem de sidste 40 år – til stor glæde og indtjening for fødevareindustrien. I USA opdager han et sødemiddel, der i 1970’erne blev udviklet af landmænd for at udnytte den overskydende majsproduktion, men som nu er kendt for at påvirke det hormon, der styrer appetitten. Han afslører historien om ‘supersizing’, der fik alle til at spise meget mere. Og han undersøger de mange antagelser om sundt og usundt, udviklingen i kostrådene, og markedsføringen og reklamens indflydelse på de valg, vi træffer.

Se den og kommenter gerne her hvad du synes om den – det vil jeg rigtig gerne høre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens 3 positive #3